Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau)
Le bouillon
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de navet, coupé en morceaux
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1000 g d'eau
- 80 - 100 g d'oignon
- 2 clous de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- 1 c. à café de gros sel
L'accompagnement
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g de poireaux, fendus en 4 dans la longueur
- 400 g de pommes de terre à chair ferme (type Roseval par ex.), coupées en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau froide
- quelques cornichons au vinaigre
- gros sel
- moutarde forte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
45 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Tomates farcies
50 min
Blanquette de veau
1 Std.
Poulet basquaise
50 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Pot-au-feu
1h 35min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Boeuf carotte
1h 35min
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min