Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g Tomaten, halbiert
of 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose - 100 g Staudensellerie, gesäubert, in Stücken
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 3 TL Oregano, getrocknet
- 1 Chili, getrocknet (optioneel)
- 1200 g Wasser
- Erythrit zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 315 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
40 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Granatapfel-Ingwer-Booster
10min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Kräuterlassi
5min
Gemüse-Ingwer-Brühe
4h 15min
Rote-Bete-Brühe
4h 15min
Vanille-Erythrit-Joghurt
14h
Möhrennudeln mit Bolognese
35 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Kurkuma-Ingwer-Shot mit Apfelessig
10min