Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
of 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 189 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trouxas de fricassé de marisco
1 godz. 15 min
Bôla de carne em vinha de alhos
8ωρ.
Chutney de pera e mostarda
40min
Chutney de tomate verde
40min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Geen beoordelingen
Gelado de abacate, menta e chocolate
8ωρ.
Cocktail neve
15 min
Ketchup de tomate
1 godz. 15 min
Limonada
5min
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40min
Chutney de tomate
12 godz.
Tarte de banana com crème fraîche
2 godz. 25 min