Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
of 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 189 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho de tomate e manjericão
25min
Chamuças
1u. 30min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7h 35min
Salada de legumes da primavera
50min
Mistura rústica de especiarias para pão
Geen beoordelingen
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Geen beoordelingen
Refresco de café
8h 15 min
Dim Sum "Shau mei"
1h 45 min
Massa fresca sem glúten
30min
Açorda de perdiz
1u. 20min
Patê de beringela e pimento
50min
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1u.