Pão de leitelho
TM6 TM5

Pão de leitelho

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Massa-mãe de centeio

  • 130 g água
  • 10 g isco (massa-mãe de centeio)
  • 100 g farinha de centeio tipo 130

Massa principal

  • Azeite q.b. p/ untar
  • 150 g água fria
  • 200 g leitelho (buttermilk - ver dica)
  • 150 g farinha de espelta integral, mais q.b. p/ polvilhar
  • 100 g farinha tipo 65
  • 250 g farinha de centeio tipo 70
  • 10 g malte em pó p/ panificação
    of 10 g mel
  • 5 g fermento de padeiro fresco
  • 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (opcional)
  • 2 c. chá de sal
  • 2 c. sopa de azeite

Voeding
per 15 doses
Calorieën
9836 kJ / 2415 kcal
Eiwitten
77 g
Koolhydraten
417 g
Vetten
31 g
Vezels
46.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten