Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria
- 200 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- 150 g farinha de espelta integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de centeio tipo 70
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (opcional)
- 2 c. chá de sal
- 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 15 doses
- Calorieën
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 417 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3sa 40 dk
Pão duplo de centeio e espelta
Brak ocen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão Venezia
17sa 10 dk
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão branco
15 godz.
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20u. 10min