Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo com frutos secos
- 30 g avelã
- 30 g noz
- 30 g pistácio s/ casca e s/ sal
- 30 g amêndoa s/ pele
- 300 g açúcar amarelo
- 1030 g água
- 1 c. chá cheia sumo de limão
- 50 g vinagre
Recheio de chocolate
- 400 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 400 g natas c/ 35% de gordura
- 60 g manteiga cortada em pedaços
Massa folhada
- 480 g manteiga
- 500 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g água fria
- 1 c. sopa de sumo de limão fresco
- 10 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 2 c. sopa de açúcar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5230 kJ / 1250 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 89 g
- Verzadigd vet
- 51 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 346 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de whisky e natas
5 Std.
Bolo de maçã e caramelo
1h 15 min
Mini Floresta Negra
1h 40 min
Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise
4 Std.
Floresta negra
5 Std.
Piza vegan
1h 30min
Tarte de framboesa
1 Std. 10 Min
Tarte de chocolate e natas
12h 20min
Tiramisu de caramelo
4h 50min
Muffins de cogumelos e chocolate
1 Std.
Brownies de chocolate e pistácio
45 Min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h