Apparaten en accessoires
Fermento para bolos sem glúten
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
200 g
Ingrediënten
-
50 g farinha de ararutaamido de milho50 g
-
bicarbonato de sódio50 g
-
cremor tártaro (ver dica)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
13734.5 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1838.9 kJ /
439.5 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
99.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Básicos para a despensa e frigorífico
27 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate
1 Std. 20 Min
Chupa-chupas de morango
40 Min
Mini-bolos de frutos vermelhos com gelado de natas azedas
5 Std. 45 Min
Torta de tiramisu
3 Std.
Leite condensado
50 Min
Croissants com recheio de frutos secos vegan
2 Std. 10 Min
Iogurte de baunilha com eritritol
14 Std.
Manteiga vegan
2 Std.
Iogurte vegan de caju e baunilha
15 Std. 30 Min
Iogurte grego na Varoma
13 Std.
Bolas de berlim com custard de baunilha
4 Std. 20 Min
Iogurte de baunilha
12 Std. 20 Min