Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 240 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 8 g fermento de padeiro seco - 60 g açúcar
- 70 g manteiga cortada em pedaços
- 1 ovo
- 570 g farinha
- 1 pitada de sal
Recheio de pudim
- 130 g leite
- 70 g sumo de maçã
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 60 g açúcar
- 20 g amido de milho
- 15 g farinha
- 2 gemas de ovo
- 35 g manteiga
Recheio de maçã e crumble
- 50 g amêndoa crua
- 120 g farinha
- 85 g manteiga
- 65 g açúcar
- ½ c. chá de canela em pó
- 250 g maçã s/ casca, cortada em pedaços
- 1 c. sopa de rum
Montagem
- 1 gema de ovo batida
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1712.7 kJ / 409.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 34.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão-de-ló de chocolate
1 Std.
Galete de frango familiar
1 Std. 55 Min
Rolos de crepes gratinados
45 Min
Quadrados de frutos secos
1 Std. 20 Min
Canelés
14h
Bimbynellos da Cátia Domingues
3h
Queques de tangerina, mel e gengibre
1 Std.
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Sopa de entulho com tortellini
30 min
Entrançado de avelã, chocolate, maçã e passas
2h 25min
Piza carbonara
1 Std.
Serradura de chocolate
3 Std. 20 Min