Apparaten en accessoires
Mousse de chocolate vegano
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porciones
Ingrediënten
-
150 g de azúcar glass
-
40 g de cocoa en polvo
-
250 g de aquafaba (líquido de los garbanzos en latados) (ver tip)
-
⅔ - ¾ cdita de goma xantana como estabilizador
-
50 g de chocolate amargo (70% cacao) rallado
-
100 g de frutos rojos de temporada frescos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
88 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1147 kJ /
273 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCINA ALTERNATIVA
61 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse vegano de chocolate
2 Std. 15 Min
Cheesecake vegano de cereza
5 Std.
Yogur de nuez de la india con vainilla TM6
16 Std.
Yogur de coco (vegano) TM6
12 Std. 25 Min
Fugaz vegano sin gluten
1 Std.
Leche condensada vegana
1 Std. 10 Min
Crema vegana
10 Min
Dulce de leche sin lácteos
20 Min
Queso Parmesano vegano
5 Min
Yogur de coco
Keine Bewertungen
Leche de almendras
8 Std. 15 Min
Pan vegano de caja
1 Std. 20 Min