Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 10 g de cebollín, en trozos
- 80 g de cebolla blanca, en cuartos
- ½ chile rojo, fresco, en trozos (optioneel)
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
Ensalada
- 200 g de trigo bulgur, (ver tip)
- 400 g de agua
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de frijoles cocidos, sin líquido
- 220 g de atún en agua
- 150 g de pepino, en cubos (1 cm)
- pimienta negra molida, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1971 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de pepino con pollo salteado
30min
Ensalada cremosa de camarones
35 min
Coloradito de chile ancho
45min
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Bases
14u. 45min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Bowl arcoíris
1h 15 min
Ensalada tibia de frijoles
25min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1h 20min
Verduras en salsa morita
35 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min