![Curry de espinaca y queso fresco Curry de espinaca y queso fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC45D6A6-48F5-4292-9AC4-8F11C38F9465/Derivates/32609efd-5a13-4043-890f-800d984edc82.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal, em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- jugo de limón amarillo, al gusto
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Curry con verduras
1h 10min
Curry de lentejas (dahl)
30 Min
Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán
50min
Curry tailandés
40 Min
Pasta de curry tailandés
30 Min
Estofado picoso de berenjena
30 Min
Ratatouille
40 Min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40min
Coliflor tikka masala
30 Min
Sopa de berenjena asada
40 Min