Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de alubias secas
- agua, la necesaria para remojar las alubias
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
- 150 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 70 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 2 cdita de comino en polvo (optioneel)
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 450 g de calabaza amarilla, en trozos (3-4 cm)
- 600 g de leche de coco
-
pan campesino, en rebanadas y tostado
of crutón, para servir - 1 cda de pepitas de calabaza, tostadas para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9h
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 Min
Arroz al curry con pescado ahumado
30min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1 Std. 20 Min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1 Std. 20 Min
Crema de espinaca
25 Min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min