Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 100 g farinha tipo 65
Massa demolhada a frio
- 50 g semente de girassol
- 40 g sementes de linhaça
- 90 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 140 g farinha de trigo integral
- 160 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 173 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 22.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão pardo torcido
16h
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min