Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa fervida
- 150 g água
- 50 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 10 g mel
- 400 g farinha de espelta tipo 630
- 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. sopa de sal grosso (optioneel)
- 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (optioneel)
- Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 645.9 kJ / 154.4 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 392.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão branco
15h
Pão de lavrador
16u. 15min
Coroa de espelta
4h
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão rústico
2h
Baguetes
15h
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão de mistura simples
3h 40min