Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa fervida
- 150 g água
- 50 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 10 g mel
- 400 g farinha de espelta tipo 630
- 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. sopa de sal grosso (optioneel)
- 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (optioneel)
- Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 645.9 kJ / 154.4 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 392.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão rústico
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão branco
15h
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min