Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa fervida
- 150 g água
- 50 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 10 g mel
- 400 g farinha de espelta tipo 630
- 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. sopa de sal grosso (optioneel)
- 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (optioneel)
- Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 645.9 kJ / 154.4 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 392.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão pardo torcido
16h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.