Carcaças de espelta

Carcaças de espelta

3.3 4 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 23u. 40min
12 unidades

Ingrediënten

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • farinha de espelta integral
    60 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
Massa fervida
  • água
    150 g
  • farinha de espelta integral
    50 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    260 g
  • mel
    10 g
  • farinha de espelta tipo 630
    400 g
  • psyllium husk (ver dica)
    3 - 4 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • sal grosso (optioneel)
    1 c. sopa de
  • sementes de alcaravia (optioneel)
    1 c. chá cheia de
  • Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidade

Natrium 392.8 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 645.9 kJ / 154.4 kcal
Vetten 1.1 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 32.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...