Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria
- 255 g farinha tipo 65
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 504 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 45.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3h 40min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão rústico
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20 godz. 10 min