Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria
- 255 g farinha tipo 65
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 504 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 45.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20u. 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de leitelho
18sa
Massa-mãe em pó
24h
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21u.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min