Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água, mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 827.4 kJ / 197.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 522.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranças de sementes de papoila
14j 30 menit
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14j 30 menit
Pão branco
15h
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min