Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- 60 g farinha de espelta integral
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
Massa-mãe de centeio
- 70 g água
- 5 g isco (massa-mãe de centeio)
- 50 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g água
- 50 g flocos de aveia
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água, mais q.b. p/ borrifar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha de espelta tipo 630
- 50 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 4 c. chá de psyllium husk
- 2 c. chá de sal
- 10 g manteiga s/ sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 827.4 kJ / 197.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 522.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de lavrador
16h 15 min
Tranças de sementes de papoila
14h 30min
Bijoux de espelta
14h 30min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16 godz.
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Baguetes
15u.
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min