Bijoux de espelta
TM6 TM5

Bijoux de espelta

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Poolish de espelta

  • 150 g água
  • 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
  • 150 g farinha de espelta integral

Massa principal

  • Azeite q.b. p/ untar
  • 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
  • 2 c. chá de sal
  • 5 g fermento de padeiro fresco
  • 15 g malte em pó p/ panificação
    of 15 g mel p/ panificação
  • 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
  • 3 c. chá de psyllium husk
  • Farinha de centeio q.b. p/ envolver
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
    of Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Voeding
per 1 unidade
Calorieën
749 kJ / 179 kcal
Eiwitten
7.6 g
Koolhydraten
37.3 g
Vetten
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Vezels
6.9 g
Natrium
472 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten