Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish de espelta
- 150 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha de espelta integral
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 2 c. chá de sal
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
15
g malte em pó p/ panificação
of 15 g mel p/ panificação - 350 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de psyllium husk
- Farinha de centeio q.b. p/ envolver
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
of Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar - Água q.b. p/ borrifar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 472 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20 min
Pão de iogurte
14h 50min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min