Bijoux de espelta

Bijoux de espelta

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 14u. 30min
10 unidades

Ingrediënten

Poolish de espelta
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • farinha de espelta integral
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    200 g
  • sal
    2 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • malte em pó p/ panificação
    15 g
    15 g mel, p/ panificação
  • farinha de espelta tipo 630 mais q.b. p/ polvilhar
    350 g
  • psyllium husk
    3 c. chá de
  • Farinha de centeio q.b. p/ envolver
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
    Sementes de papoila, q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 472 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 749 kJ / 179 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 37.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...