Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura frio
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Cacau em pó q.b. p/ polvilhar (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 681.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min