Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura frio
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Cacau em pó q.b. p/ polvilhar (optioneel)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 681.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Bijoux de espelta
14h 30min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17h 10min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão de água com massa-mãe
21h
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão branco
15h