Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
of 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 10 doses
- Calorieën
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Eiwitten
- 99.8 g
- Koolhydraten
- 460.6 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 37.2 g
- Vezels
- 58.9 g
- Natrium
- 2653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Massa-mãe
360h
Botões doces
2 Std. 45 Min
Carcaças de espelta
23h 40min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão rústico
2 godz.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão branco
15 Std.
Pão pardo torcido
16h
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min