Coroa de espelta

Coroa de espelta

4.8 12 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
10 doses

Ingrediënten

Massa fervida
  • leite
    125 g
  • farinha de espelta tipo 630
    25 g
Massa principal
  • leite frio
    245 g
  • farinha de espelta tipo 630
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • açúcar mascavado
    70 g
    70 g açúcar amarelo
  • manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    50 g
  • ovo p/ pincelar
    1
  • Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
  • Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 10 doses

Natrium 2653.4 mg
Eiwitten 99.8 g
Calorieën 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
Vetten 71.1 g
Vezels 58.9 g
Verzadigd vet 37.2 g
Koolhydraten 460.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...