Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
of 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 10 doses
- Calorieën
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Eiwitten
- 99.8 g
- Koolhydraten
- 460.6 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 37.2 g
- Vezels
- 58.9 g
- Natrium
- 2653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pãezinhos de leite
4 Std.
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão pardo torcido
16sa
Pão de leitelho
18 godz.
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Rolinhos de maçã
2 Std. 30 Min