Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
of 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 10 doses
- Calorieën
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Eiwitten
- 99.8 g
- Koolhydraten
- 460.6 g
- Vetten
- 71.1 g
- Verzadigd vet
- 37.2 g
- Vezels
- 58.9 g
- Natrium
- 2653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com azeitonas
6 godz.
Pão mediterrânico de quark e ervas
16hod. 40min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pães de cenoura e cereais
15h
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45 min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe
360 godz.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de água com massa-mãe
21h