Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 424 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 37.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão rústico
2h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pãezinhos de muesli
15hod. 30min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Nuvem de espelta
16h 30min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de mistura simples
3h 40min