Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 424 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 37.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de iogurte
14h 50 min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão de mistura de centeio e ervas
14ωρ. 30 λεπτ.
Pão branco
15h
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min