Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g água morna
- Fermento de padeiro fresco 1 pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha de espelta integral
Massa demolhada a quente
- 75 g sementes de abóbora
- 45 g farinha de espelta integral
- 15 g pão ralado
- 150 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 210 g água fria, mais q.b. p/ pincelar e borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 200 g farinha de espelta branca
- 150 g farinha de espelta integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- Sementes de sésamo q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 7419.2 kJ / 1773.2 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 349.7 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 52.3 g
- Natrium
- 4947.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de leitelho
18 godz.
Pão de mistura de centeio e ervas
14j 30 menit
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min