Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 125 g figo seco
- 50 g amêndoa
- 75 g bolacha Maria
- 50 g manteiga
Recheio
- 100 g amêndoa s/ pele
- 3 ovos
- 100 g açúcar
- 75 g manteiga
- 100 g doce de gila
- 50 g farinha de alfarroba
- 15 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de canela em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1883 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rainha
1h 20 min
Banana bread sem farinha
1h 20 min
Folar de Olhão
4h 30min
Amêndoas de chocolate branco e coco
30min
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30min
Tarte de outono com marmelo
1h 25 min.
Azevias de batata-doce e amêndoa
2 Std.
Bolo de amêndoa e alfarroba
1h 10min
Bolo de requeijão e abóbora
45 min
Bolo de alfarroba
50min
Tarte de requeijão e amêndoa
50min
Tarte de requeijão
35 min