Compatibele versies
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Robalo
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 1 robalo (1500 g aprox.)
Arroz
- 2 dentes de alho
- 40 g chalota
- 30 g azeite
- 500 g água
- 500 g champanhe
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 15 g avelã torrada
- 15 g pinhões torrados
- 15 g pistácio torrado
- 15 g amêndoa torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
- Eiwitten
- 87.3 g
- Koolhydraten
- 116.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1825.2 mg
Alternatieve recepten
Nacos de vitela no pão
6 Std. 30 Min
Tacos de camarão e manga
25min
Pataniscas de camarão com risoto
1h
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1h
Doce de alperce e gengibre
1h
Pataniscas de polvo
40min
Menu: Bacalhau com manteiga de citrinos; Muffins de chocolate
45min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 godz. 15 min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Caril do mar
45min