Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos

5.0 12 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 doses

Ingrediënten

Robalo
  • mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
    15 g
  • água
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • robalo (1500 g aprox.)
    1
Arroz
  • dentes de alho
    2
  • chalota
    40 g
  • azeite
    30 g
  • água
    500 g
  • champanhe
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    350 g
  • avelã torrada
    15 g
  • pinhões torrados
    15 g
  • pistácio torrado
    15 g
  • amêndoa torrada
    15 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1825.2 mg
Eiwitten 87.3 g
Calorieën 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
Vetten 20.4 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 116.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...