Compatibele versies
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Robalo
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 1 robalo (1500 g aprox.)
Arroz
- 2 dentes de alho
- 40 g chalota
- 30 g azeite
- 500 g água
- 500 g champanhe
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 15 g avelã torrada
- 15 g pinhões torrados
- 15 g pistácio torrado
- 15 g amêndoa torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
- Eiwitten
- 87.3 g
- Koolhydraten
- 116.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1825.2 mg
Alternatieve recepten
Strudel de alheira
1h 20 min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Empadão de coelho
Geen beoordelingen
Peito de pato com molho de laranja
2 godz. 20 min
Esmagada de favas
45 min
Trufas de chocolate
1h
Queijo camembert com cobertura de arandos
15min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Peixe ao sal
1h
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min