Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 35 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 3 dentes de alho
- 600 g batata cortada em pedaços pequenos
- 100 g leite
- 1 c. chá de sal
-
450
g atum em lata escorrido
of 450 g sobras de peixe cozido escorrido - 10 g cebolinho picado
- 1 ovo
- 1 limão, só a raspa
- 15 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
- 15 g farinha, mais q.b. p/ envolver
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 329.7 kJ / 78.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 181.9 mg
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 Min
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
1 Std.
Hambúrgueres de frango com zoodles
45min
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30min
Crepes de peixe
1 Std. 55 Min
Hambúrgueres vegetarianos
24h
Pastéis de frango e coentros
2 Std. 50 Min
Pataniscas de peixe e molho de iogurte
20 Min
Hambúrgueres de frango
1 Std.
Nuggets de peru
30min
Pastéis de pescada e batata-doce
1 Std.
Hambúrgueres com arroz de cenoura e espinafres
45min