Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 150 g queijo mozarela
- 70 g queijo parmesão
Massa
- 150 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 g mel
- 300 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 35 g azeite
- 100 g cebola roxa cortada em lâminas
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 50 g espinafres
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
- Aneto q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2257 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fritata de grelos
45min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24h
Piza rápida de figo e presunto
50 Min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Geen beoordelingen
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Quiche de espinafres com alho-francês
1h 10 min
Piza de restos
4h 40min