Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 30 g avelã s/ pele
- 160 g farinha tipo 65
- 35 g cacau em pó
- 120 g manteiga
- 55 g açúcar
- 1 ovo
Peras
- 250 g água
- 250 g vinho da Madeira
- 200 g açúcar amarelo
- 1 laranja, só a casca
- 1 limão, só a casca
- 1 vagem de baunilha aberta ao meio
- 300 g pera cortada em quartos, s/ casca e s/ caroços (3 unid. aprox.)
Creme
- 500 g leite
- 100 g açúcar
- 4 gemas de ovo
- 25 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3041 kJ / 726.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 70.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leite creme de café
15min
Bolo-rei de enchidos
2h 30min
Bolo de ananás
2 godz.
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2 Std. 20 Min
Bôla de carne em vinha de alhos
8 Std.
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Mousse de mirtilo
12 Std.
Bolo delicioso de pera
24 Std.
Tarte de pera e amêndoa
1hod. 20min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Quadrados de tangerina
35min
Bolo de curgete e cacau
24 Std.