Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g cubos de gelo
- 250 g farinha tipo 65
- 170 g manteiga semicongelada cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
- 1 ovo
- 10 g vinagre
Recheio
- 35 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g bacon em cubos
- 1000 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 200 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 15 g farinha
- 250 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de orégãos
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2955 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Torta de bacalhau
1 Std.
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Folhado de pato de Elvas
2h
Empadinhas de borrego e ovo
1 Std.
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1 Std.
Empada de caça
48 Std.
Empada de pato com alho francês
13 godz. 10 min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min