Compatibele versies
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capão
- 1 capão (4 kg aprox.)
- Água q.b. p/ salmoura
- 1 laranja cortada em rodelas
- 100 g alperce seco
- 150 g sobras de pão
- 2 c. chá de orégãos
- 1 c. sopa de tomilho
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 600 g miúdos de frango
- 200 g castanha descongelada
- 20 g molho inglês
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de erva-doce
- 30 g aguardente
- 20 g sal, mais 3 c. de chá p/ temperar
- 1 c. sopa de pimenta variada, moída no momento moída
- 5 grãos de pimenta-da-jamaica moída
- 1 c. sopa de colorau
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 150 g banha
- 200 g vinho branco
Batatas de rebolão
- 100 g cebola
- 60 g azeite
- 50 g vinagre de vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1000 g água
- 1200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em quartos, longitudinalmente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5226.9 kJ / 1249.3 kcal
- Eiwitten
- 72.8 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 80.4 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1998.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10h
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Geen beoordelingen
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Arroz persa
30min
Peru de Natal
1h 30min
Paella de orzo e mexilhões
55min
Mexilhões com caril verde
25min
Caril de peixe rico
50min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10h
Cabrito assado
16 godz.
Sopa rica de peixe
2h 30min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h