Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 150 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 20 g açúcar
Cobertura
- 45 g manteiga
- 65 g açúcar mascavado claro
- 25 g farinha tipo 55
- 60 g noz
- 25 g flocos de aveia
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 40 g água
- 120 g óleo
- 15 g mel
- 65 g café preparado
- 150 g açúcar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 2 ovos
- 220 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ doces
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2586 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 37 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de noz, cenoura e canela
1 Std. 40 Min
Bolo de cenoura e laranja com cobertura de chocolate
1h 30min
Bolo mármore de abóbora e chocolate
1h
Bolo manga-laranja
50min
Bolo de cenoura e All-bran
45min
Bolo de laranja com tisana drenante
1h
Bolo de matcha
45min
Bolo de maçã
50min
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 Std. 40 Min
Bolo cru de cenoura
5h 30min
Bolo molhado de nozes e tâmaras
1 godz. 15 min