Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g leite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 160 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 7 g fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 3 ovos
- 20 g canela em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1091.7 kJ / 260.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 183.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de arroz-doce
1 Std. 20 Min
Coroa do advento
1 Std. 30 Min
Quiche de presunto e camembert
1 godz.
Bolo de sobras de marmelada
30 min
Brioche de abóbora
2 Std.
Tarte tatin
2 Std.
Tarte de maçã, amêndoa e leite condensado
40 min
Bimbynellos da Cátia Domingues
3h
Pão-de-ló de Vizela
1 godz. 40 min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 godz. 40 min
Bolo-rei de enchidos
2h 30min
Tarte de abóbora
1h 35min