Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de centeio e noz
1 godz. 25 min
Pão de iogurte
50 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão norueguês
55 min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.