Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 70 g açúcar
- 50 g óleo de coco
- 50 g óleo de amendoim
- 40 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amido de milho
Cobertura
- 5 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g açúcar
- 200 g leite de coco
- 20 g coco ralado, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g rum
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2099 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 44.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Floresta negra
5 godz.
Licor de poejo
120u. 25min
Torta de café
45min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 Std. 45 Min
Quadrados de frutos secos
1h 20min
Pão com recheio de maçã e noz
1 Std. 50 Min
Bolo de abacaxi e coco
1h
Bolo mármore de frutos vermelhos
2h
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 Std. 30 Min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45min
Mousse de lima com ananás
2h 15min
Pão-de-ló de chocolate
1h