Compatibele versies
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 120 g farinha
- 25 g cacau em pó
-
¼
c. chá de chili em pó
of 1 - 2 pitadas de flocos de malagueta seca - 60 g açúcar
- 1 gema de ovo
Redução de frutos vermelhos
-
200
g frutos vermelhos (por exemplo, morangos, framboesas, groselhas vermelhas...)
of 200 g frutos vermelhos congelados - 50 g açúcar
- 50 g vinho branco doce
Montagem
- 200 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de açúcar em pó
- Drageias coloridas em forma de coração, p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 copo
- Calorieën
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 26.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de caramelo e baunilha
3h
Pão recheado com cebola e queijo
1h 35 min
Panacota de cereja
3h
Tarte de amêndoa
1h 40min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Pavlova de framboesa
5h 30min
Profiteroles
1h 30min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Ovos-moles de 12 gemas
40min