Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada
- 40 g açúcar
- 1 limão (casca, só a parte amarela), de preferência biológico
- 60 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 gemas de ovo
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 1 pitada de sal
- 110 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 3 folhas de gelatina neutra (2 g cada)
- Água fria q.b. p/ hidratar
- 400 g leite
- 4 gemas de ovo
- 80 g açúcar
- 30 g farinha tipo 55
- 10 g amido de milho
- 1 pitada de sal
- 100 g natas c/ 30% de gordura, bem frias
- 250 g queijo mascarpone
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
Molho de morango
- 60 g açúcar
- 60 g água
- 1 c. chá de sumo de limão
- 250 g morangos cortados em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2292 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 149 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras gratinadas
25 min
Cake pops de Natal
6h
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6 Std. 20 Min
Bolo de crepes com salmão marinado
1h 10min
Bolo de amendoa e abóbora cristalizada
35 Min
Molho de mostarda e dill
Geen beoordelingen
Pad thai de abóbora
40min
Túlipas com espuma de ananás
1h
Torta de limão com lemon curd
1h
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Tarte tatin
2h
Pavlova de framboesa
5h 30min