Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g amêndoa s/ pele
- 175 g água
- 350 g açúcar
- 3 tiras de casca de laranja
- 1 pau de canela
- 8 gemas de ovo
- 16 folhas de massa filo
- Óleo q.b. p/ pincelar
- 4 - 5 c. sopa de açúcar em pó p/ polvilhar
- 2 c. chá de canela em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 293.6 kJ / 70.2 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 37.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovinhos da Páscoa com lemon curd
25 Min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5 Std.
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10h
Pão-de-ló de Vizela
1 Std. 40 Min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Tarte tatin
2 Std.
Pavlova de framboesa
5h 30min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Lemon curd
20min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Caramelo líquido
35 Min