Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g manteiga s/ sal em pedaços, mais q.b. p/ untar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g açúcar
- 150 g leite
- 3 ovos
- 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
Recheio
- 70 g bolacha Maria
- 75 g noz em metades
- 75 g avelã
- 40 g açúcar
- 75 g pepitas de chocolate
- 120 g leite
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 ovo
- 1 - 2 c. sopa de açúcar em pó p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 428.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 77.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de abóbora
2 Std.
Felisminas
45 min
Queques de chouriço
30 min
Pão de Bacalhau
40 Min
Quadrados de maçã
1 Std.
Pães de leite
1h 35min
Bola doce mirandesa
1h 50min
Brownies de abóbora e pepitas de chocolate
55 Min
Torta de limão com lemon curd
1 Std.
Pão-de-ló de chocolate
1 Std.
Entrançado de avelã, chocolate, maçã e passas
2h 25min
Pão-de-ló de Vizela
1h 40min