Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho de caramelo
-
250
g açúcar
of 250 g açúcar amarelo - 210 g natas, min. 30% de gordura
- 1030 g água
- 1 c. chá de sumo de limão
- 30 g manteiga, fria e tanto quanto possível numa só peça (60×40×10 mm aprox.)
- 1 c. sopa de vinagre
Base
- 250 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 140 g manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 100 g açúcar
- 1 ovo
Chantilly
- 50 g açúcar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 300 g natas, min. 30% de gordura, bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panacota de cereja
3h
Panacota de maracujá
5h 10min
Panacota de cereja
3 Std. 30 Min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1h 50min
Torta de chocolate com recheio de mascarpone e framboesa
45min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 Min
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
4u. 10min
Panacotas de chocolate branco
4u. 5min
Pavlova de framboesa
5 Std. 30 Min
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Tarte de limão e merengue
30 Min