Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho de caramelo
-
250
g açúcar
of 250 g açúcar amarelo - 210 g natas, min. 30% de gordura
- 1030 g água
- 1 c. chá de sumo de limão
- 30 g manteiga, fria e tanto quanto possível numa só peça (60×40×10 mm aprox.)
- 1 c. sopa de vinagre
Base
- 250 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 140 g manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 100 g açúcar
- 1 ovo
Chantilly
- 50 g açúcar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 300 g natas, min. 30% de gordura, bem frias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes com queijo e molho de morango
1 godz.
Tarte de chocolate e caramelo
4h 40 min
Salame de chocolate e pistácio
4h 15min
Molho soubise
30min
Sandwiches de pão de natas com creme de avelã
5h 30min
Gelado bom
10h
Bolo de crepes com crème brulée
2 godz. 30 min
Tarte de coco e doce de leite
30min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9 Std. 15 Min
Quiche de presunto e Camembert
1 godz.
Gelado no copo com molho de caramelo e crocante de chocolate
10 Std. 40 Min
Gelado de caramelo salgado
14h