Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 489.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 4851.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão duplo de centeio e espelta
Pas d’évaluation
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão de leitelho
18 godz.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Pas d’évaluation
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min