Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 489.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 4851.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Massa-mãe de centeio
120u. 20min
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pães de girassol e linhaça
20u. 10min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de lavrador
16h 15 min
Carcaças de espelta
23u. 40min