Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 200 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 150 g centeio em grão
- 250 g água
- 1 pitada de sal
Massa principal
- 100 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 350 g farinha tipo 65
- 10 g malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas p/ pão
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9817.9 kJ / 2346.5 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 489.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 4851.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de leitelho
18h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão de mistura simples
3h 40min