Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 10 g coentros
- 1000 g água
- 100 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g pimento vermelho
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 15 g óleo
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- ½ c. chá de garam masala
- ½ c. chá de caril
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri
- 50 g ervilhas descongeladas
- ½ c. chá de sal
Massa
- 120 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 20 g óleo, mais q.b. p/ fritar
- ½ c. chá de sal
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sementes de alcaravia, de funcho ou de cominhos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 389.9 kJ / 93.2 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 138.2 mg
Alternatieve recepten
Rissóis de polvo
1h 30min
Piza arco-íris vegetariana
1 godz. 40 min
Rissóis de camarão
1h 30min
Pastéis de bacalhau
45 min
Chamuças
1h 30min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Pataniscas de frango com dip de abacate e grão
2 godz. 30 min
Pastéis de bacalhau
45 min
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 godz.
Croquetes
3 godz.
Pastéis de massa tenra
3 godz.