Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 160 g farinha tipo 65
- 250 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 4 ovos batidos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
Fios de ovos
- 10 gemas de ovo
- 250 g água
- 500 g açúcar
Chantilly
- 400 g natas bem frias c/ 35% de gordura
- 40 g açúcar em pó
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 95.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa choux
1 Std. 30 Min
Amêndoas de chocolate de leite e café
30min
Amêndoas de chocolate branco e coco
30min
Quindins
1h
Pão em vasos
1 Std. 45 Min
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min
Folar de erva-doce
24 Std.
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Ovos-moles de Aveiro
50min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1 Std. 20 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min