Apparaten en accessoires
Duchesses
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
30 unidades
Ingrediënten
Massa
-
farinha tipo 65160 g
-
água mais q.b. p/ pincelar250 g
-
manteiga100 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar½ c. chá de
-
ovos batidos4
-
gema de ovo p/ pincelar1
Fios de ovos
-
gemas de ovo10
-
água300 g
-
açúcar500 g
Chantilly
-
natas bem frias c/ 35% de gordura400 g
-
açúcar em pó40 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
95.4 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
770.2 kJ /
184.1 kcal
Vetten
9.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Março 2019
73 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Paris Brest com morangos
2 Std. 10 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Massa choux
1 Std. 30 Min
Creme de pasteleiro
15 Min
Folar de frango e enchidos
4 Std. 20 Min
Ovos-moles de 6 gemas
40 Min
Árvore de Natal de profiteroles
1 Std.
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Pastéis de nata
45 Min
Bolo-rainha
1 Std. 20 Min