Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 500 g farinha
- 90 g água morna
- 70 g banha
- 1 pitada de sal
- 2 ovos
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 70 g azeite
- 10 pés de salsa
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 5 pés de manjericão
- 1 folha de louro
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 150 g vinho branco
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Técnica Placas de lasanha
30 min
Empadas de frango e cogumelos
1 Std. 30 Min
Pastéis de massa tenra
3h
Empada de galinha
2 Std.
Bolo-rei conventual
3h
Empada de caça
48 Std.
Pastéis de frango e coentros
2h 50min
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Massa-mãe
360 Std.
Empadas de camarão
50 min
Massa quebrada
5 Min
Croquetes
3h