Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa branca
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 1 - 2 pitadas de sal
Massa de chocolate
- 175 g leite
- 25 g manteiga
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 245 g farinha tipo 65
- 10 g cacau em pó
- 1 - 2 pitada de sal
Ouriços
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
-
16
g passa de uva
of 16 g pinhão cru -
8
amêndoas esmagadas
of 8 nozes pecan esmagadas - 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo com cobertura de chocolate
1 Std. 15 Min
Bolachas de Halloween
4hod. 14min
Gelado de cookies
9h
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Bolo de crepes com crème brulée
2 Std. 30 Min
Bolachas surpresa
1 Std.
Queques de cacau
35 Min
Napolitanas de chocolate
4h 40min
Bolo de cenoura com ganache de chocolate
1 Std.
Bolo base
1h 50min
Línguas de veado
25 Min