Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa branca
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 250 g farinha tipo 65
- 1 - 2 pitadas de sal
Massa de chocolate
- 175 g leite
- 25 g manteiga
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 30 g açúcar
- 245 g farinha tipo 65
- 10 g cacau em pó
- 1 - 2 pitada de sal
Ouriços
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
-
16
g passa de uva
of 16 g pinhão cru -
8
amêndoas esmagadas
of 8 nozes pecan esmagadas - 1 gema de ovo
- 1 c. sopa de água
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vianinhas
14h
Bolachas de aveia com recheio de chocolate
2 Std.
Manteiga de coco
Geen beoordelingen
Bolachas de canela recheadas com leite condensado
1h 20 min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Pão Venezia
17sa 10 dk
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão em vasos
1h 45min
Pãezinhos de canela
2 godz. 10 min
Bolachas sablé
45 min
Pão branco
15 godz.
Almôndegas com molho de tomate e massa
45 min