Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (optioneel)
- 25 g banha
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 387 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 40.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Vianinhas
14h
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão pardo torcido
16h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min