Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (optioneel)
- 25 g banha
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 387 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 40.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de lavrador
16u. 15min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de mistura simples
3h 40min