Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (optioneel)
- 25 g banha
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 387 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 40.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20 min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão pardo torcido
16h
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24h
Pão de lavrador
16h 15min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min