Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 900 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 250 g de cebolla en trozos
- 100 g de agua
- 40 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (ajuste a su gusto)
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 80 g de pimiento verde en tiras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 921.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordero al vino tinto
45 min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20 min
Curry japonés de ternera
40 min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min