Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

3.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
  • 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
  • 650 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 320 g de pasta seca tipo macarrón
  • 50 g de queso rallado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1631.9 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 1663 kJ / 398 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 57.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...