Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso emmental, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 150 g de puerro, en trozos de 2 cm
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 5 g de mostaza a la antigua
- 500 g de repollo liso blanco, en juliana fina
- 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 150 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 15 g de maicena
- 35 g de zumo de limón
- perejil fresco picado para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 280.9 mg
Alternatieve recepten
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 min
Pie relleno de pavo y verduras
1 godz. 45 min
Merluza con costra de hierbas
30 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Coliflor gratinada
50min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min