Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso emmental, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 150 g de puerro, en trozos de 2 cm
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 5 g de mostaza a la antigua
- 500 g de repollo liso blanco, en juliana fina
- 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 150 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 15 g de maicena
- 35 g de zumo de limón
- perejil fresco picado para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 280.9 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Pastel de carne con costra
1 godz.
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1 Std. 15 Min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8h 45min
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 min
Milhojas de verduras
1 godz. 30 min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1 godz. 30 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min