Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Poires au vin rouge
3小时 20 分钟
Terrine bressane
24h
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30 min
Filet de veau aux mirabelles
50 Min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Sabayon au cidre
15min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min