Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuiles aux amandes
25min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40min
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Baba au rhum
3 Std.
Sabayon sucré
30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Citron givré
12h
Glace rhum raisins
12h
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min