Pastuccia teramana

Pastuccia teramana

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di pecorino semistagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di salsiccia fresca sgranata
  • 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
  • 600 g di acqua
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di farina di mais bramata
  • 2 uova
  • 100 g di uvetta sultanina (optioneel) ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
  • burro q.b.
  • 5 cucchiai di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1312.1 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2646.1 kJ / 632 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 51.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...