Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, sans les tiges
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1270 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Pappardelle roquette et ricotta
1 Std.
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min
Escargots aux légumes
1 Std. 20 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Tartelettes aux légumes
55min