Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de noisettes émondées ou non
- 1 - 2 gousse(s) d'ail, coupée(s) en deux
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
-
30
g de baies d'épine-vinette (berbéris) (optioneel)
of 30 g d'abricots secs, dénoyautés, hachés menu (optioneel) - 1 brocoli (à ca. 500 g)
- 250 g de riz risotto, tout type
- 650 g d'eau
-
100
g de vin blanc
of 100 g d'eau - 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
-
2
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - un peu de poivre fraîchement moulu, pour garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Carbonara végétarienne
30 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto à la courge
35 Min
Risotto au poireau
40 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min