![Risotto vegetariano Risotto vegetariano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0c8f301e-3e48-4d87-935a-d913718c12cc/Derivates/7af17b84-4b84-4498-adf5-89a4de04a089.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de calabacín en rodajas
- 100 g de guisantes congelados
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario
- 650 g de agua
- 200 - 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 811.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de espinacas y gambas
25 Min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Arroz con atún
25 Min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 Min
Risotto de kale y espárragos
30 Min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1 Std.
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Fideos con verduras
30 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 Min